Introducere » Cadouri Personalizate » Soseta Mos Nicolae


        

Soseta Mos Nicolae

Ciorap de Craciun Personalizat

Nou

Stoc DA

 

Numar produs: 2200
Pret:
39,99 RON

în coş:
  buc  

Cadou de craciun : Ciorapul  Mosului Personalizat prin Broderie- Nume si Imagine- la cererea clientului

Mos Craciun va fi fericit sa gaseasca ciorapul de Craciun personalizat in care sa poate puna cadourile mult dorite.

Ciorapul de Craciun personalizat este realizat dintr-un material foarte rezistent Polar Gros  iar pentru a putea fi agatat oriunde, dispune de o agatatoare realizata din acelasi material.

Dimensiuni: 40 cm lungime  x 20 cm latime

Puteti sa optati pentru personalizarea ciorapului cu numele fiecarui membru al familiei si chiar cu o imagine diferita exemplu (Mos craciun,Om de zapada, Ren, Bradut Etc), cat Mos Craciun sa nu greseasca sub nici o forma destinatarul cadourilor.

Ciorapul de Craciun personalizat este realizat dintr-un material foarte rezistent iar pentru a putea fi agatat oriunde, dispune de o agatatoare realizata din acelasi material.

 

Confirmăm telefonic, pe e-mail sau WhatsApp comenzile.

  • Timp de Execuție în Atelier 2 zile
  • Timp Livrare 2 zile

Realizam produse individualizate si intampinam cu placere propunerile dumneavoastra. Va oferim posibilitatea de a comanda si personaliza articolele de botez asa cum va doriti pentru Bebelusul dumneavoastra.

Comenzile pot fi facute on-line, pe site-ul nostru sau transmise  pe adresa de e-mail contact@hainebebebotez.ro. Pentru informatii ne puteti suna la nr. de telefon 0743.161.794. Comenzile primite on-line vor fi confirmate telefonic sau pe e-mail pentru a stabili toate detaliile necesare si va vom comunica timpul de executie sau termenul de livrare pentru produsele comandate. Pentru articolele existente in stoc, expedierea se va face in cel mai scurt timp posibil.

Nzc2MTRlO