MARFĂ ÎN PROMOŢIE

CONTACT

Compass Tempo SRL
Str.Primaverii Nr. 28
Orlea, Olt
tel: 0771228457
scrieţi-ne

CEL MAI VÂNDUT

Pret 49,00 RON
Stoc DA
Pret 179,99 RON
Stoc DA
Pret 319,99 RON
Stoc DA

Sondaj

Sunteti multumit de site?

Foarte mult 52% Da 44% Nu 2% Oribil 2%

CONDIŢII COMERCIALE
Termeni si conditii

Politica de confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Conform regulamentului general privind protecția datelor (UE) 2016/679 (GDPR) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date  are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

 Comanda, termen de executie, Livrare:

Majoritatea produselor noastre sunt realizate la comanda.

 Toate produsele noastre sunt unicat, din acest motiv pot sa existe diferente intre pozele prezentate si ceea ce se livreaza dumneavoastra. Aceste diferente sunt date de disponibilitatea materialelor a decoratiunilor precum si pentru armonizarea estetica a produsului in acord cu cererile dumneavoastra. Termenul de executie al unei comenzi este de minim 3 zile lucratoare. Prin plasarea unei comenzi atat pe site cat si telefonic cumparatorul isi asuma aceste termen.

Livrarea se realizeaza prin intermediul serviciului de curierat.

Timpul necesar livrarii este dependent de curierul din zona iar vanzatorului nu ii poate fi imputata vreo intarziere.

Dorim sa fiți pe deplin mulțumit atunci cand cumpărați produse de la noi. Dacă totuși, din anumite motive, nu sunteți mulțumit de produsele comandate, le puteți returna, iar noi vă vom returna contravaloarea acestora. Conform legislației, “Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități si fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului".

Condiții de Returnare produse (doar cele nepersonalizate):

Atentie! Produsele personalizate nu pot fi returnate deoarece nu pot fi repuse in vanzare! ( OUG 34/2014 art.16, lit.c). Urmarim sa clarificam detaliile de implementare,  inainte de livrarea comenzii.

Clienții pot returna produsele cumpărate, în ambalajul original, cu eticheta originala neruptă sau dezlipită, împreună cu toate accesoriile, în termen de 10 zile lucrătoare de la primire, conform legii.

Returul trebuie anunțat în prealabil, DOAR ÎN SCRIS, pe adresa de e-mail din pagina de contact. În cererea de retur trebuie sa menționați numarul comenzii. Nu se iau în considerare cererile de retur telefonice sau sosite pe alte căi online.

ATENȚIE!

Nu expediati coletul cu plata ramburs, acesta va fi refuzat fara nici un fel de notificare ulterioara.

Notificarea returnării produselor trebuie facută la adresa de e-mail înainte de expedierea produselor pe care doriti să le returnați.

Numai după ce primiți acceptul scris din partea noastra, marfa poate fi returnată, utilizând aceeași firmă de curierat prin care

Vânzătorul a făcut livrarea.

După recepționarea coletului supus returului și constatarea îndeplinirii condițiilor de returnare, vi se va înapoia contravaloarea comenzii în cel mult 30 de zile de la data primirii returului.Dacă  Clientul a beneficiat de transport gratuit la livrare, valoarea acestuia, în cuantum de 20 lei, se va reține din suma ce trebuie restituită clientului. Comisioanele bancare, generate de plata într-un cont bancar, vor fi suportate de către Client.

*ATENȚIE

Orice retur care nu respecta conditiile de mai jos va fi refuzat.

Clienti:

Ne rezervam dreptul de a  refuza colaborarea cu clientii care au un comportament neadecvat sau limbaj necivilizat (agresiv) sau care  au comenzi livrate refuzate.

 

MTlkOD