Introducere » Cutii Trusou Personalizate » Cutie Trusou personalizata cu Donald Duck


        

Cutie Trusou personalizata cu Donald Duck

Stoc DA

 

Numar produs: 6199
Pret:
229,99 RON

în coş:
  buc  

Cutie rotunda personalizata prin Broderie la cererea clientului

Personalizare prin Broderie (Nume, data, Imagine)

Material saten diverse culori

Cutia aceasta este creata pentru a transporta trusoul de botez al copilului, inclusiv hainutele, la biserica, insa si pentru a fi ulterior pastrate in ea toate lucrurile de la botez.

Dimensiune: 25x34 cm (HxL)

  • Timp de Execuție în Atelier 2-3 zile
  • Timp Livrare 2 zile
  • Confirmăm telefonic, pe e-mail sau WhatsApp comenzile.

Realizam produse individualizate si intampinam cu placere propunerile dumneavoastra. Va oferim posibilitatea de a comanda si personaliza articolele de botez asa cum va doriti pentru Bebelusul dumneavoastra.

Pentru comanda specificati in comentariu : culoarea accesoriilor (dantela), culoarea cu care doriti broderia, numele copilului si data botezului;

Imaginile prezentate sunt cu caracter informativ.

 

Comenzile pot fi facute on-line, pe site-ul nostru sau transmise  pe adresa de e-mail contact@hainebebebotez.ro Pentru informatii ne puteti suna la nr. de telefon 0743.161.794. Comenzile primite on-line, vor fi confirmate telefonic sau pe e-mail pentru a stabili toate detaliile necesare si va vom comunica timpul de executie sau termenul de livrare pentru produsele comandate. Pentru articolele existente in stoc, expedierea se va face in cel mai scurt timp posibil.

NDNiO